Har du brug for at hente varekartoteker fra dine leverandører, og indlæse dem i e-conomic, er denne løsning perfekt. Jeg har, hos to af mine kunder installeret Wired ERP, og har stor glæde af det. Med nogle få klik var vi i gang, det er super nemt at overskue.

Det er en kæmpe hjælp, når vi skal uploade store varekartoteker fra vores leverandører. Det er billigt, hurtigt og effektivt.
Majbritt Dybdahl Larsen
MDL Regnskabsservice

Wired ERP er en online-løsning til dig, der bruger e-conomic og gerne vil holde dit varekartotek opdateret med de rigtige varer og rigtige priser. Løsningen kan nemt indlæse listepriser og rabataftaler fra en række af de mest udbredte grossister inden for el-, VVS- og tømrervarer, og du kan nemt supplere med egen opsætning, så du eksempelvis får særskilt avance på udvalgte varer.

Fordelene ved at bruge Wired ERP

Når du har opsat Wired ERP til dit økonomisystem, kan du jævnligt opdatere dit varekartotek automatisk og på den måde spare tid på manuelt tastearbejde. Du sikrer dig, at priserne altid er ajourførte, så du straks kan købe og sælge varer med de rigtige priser. Hvis du ønsker hjælp fra din revisor eller et IT-Support firma, kan de nemt inviteres til din opsætning og deltage i arbejdet.

Løsningen koster 1.495 om året. Der er ingen automatiske opkrævninger, og du bestemmer selv om du vil forny. Hvis du har en licens til ERP Tolk 3, er det første år uden omkostninger (tidsbegrænset tilbud).

Understøttede formater

Følgende skema viser de grossister, Wired ERP understøtter. Brug knappen til at vælge din branche for at reducere listen til de grossister, som er relevant for din virksomhed. Når listen viser formater for en enkelt branche, vises også det filformat, Wired ERP kan læse.

 Vælg branche og se anvendte filformater
Support

Support er tilgængelig via email, men det er altid en god ide at læse sektionerne på denne side.
Her kan du oprette en ny prisplan på wirederp.dk eller logge på, hvis du allerede har en prisplan.


Der tages forbehold for fejl og mangler.
Ændringer foretages uden varsel.