Wired ERP er en online-løsning til dig, der bruger e-conomic og gerne vil holde dit varekartotek opdateret med de rigtige varer og rigtige priser. Løsningen kan nemt indlæse listepriser og rabataftaler fra en række af de mest udbredte grossister inden for el-, VVS- og tømrervarer, og du kan nemt supplere med egen opsætning, så du eksempelvis får særskilt avance på udvalgte varer.

Start eventuelt med at se en video som gennemgår brugen af Wired ERP. Den tager udgangspunkt i opsætning af Brødrene Dahls pris- og rabatfil.

Når du har opsat Wired ERP til dit økonomisystem, kan du jævnligt indlæse prisfiler og derved opdatere dit varekartotek. Hvis du ønsker hjælp fra din revisor eller et IT-Support firma, kan de nemt inviteres til din opsætning og deltage i arbejdet.

Løsningen koster 1.495 om året. Der er ingen automatiske opkrævninger, og du bestemmer selv om du vil forny.

Understøttede formater

Følgende skema viser de grossister, Wired ERP understøtter. Brug knappen til at vælge din branche for at reducere listen til de grossister, som er relevant for din virksomhed. Når listen viser formater for en enkelt branche, vises også det filformat, Wired ERP kan læse.

 Vælg branche og se anvendte filformater
Support

Support er tilgængelig via email


Brødrene Dahl anbefaler Wired ERP til kunder med e-conomic.

Ann Pedersen
Kundeservicechef,
Saint-Gobain Distribution (Brødrene Dahl)
Tak for en super løsning, det virker fantastisk. Jeg tror, tror der er mange som kunne bruge dette program.

Sannee Brønd
Palm Rasmussen Eftf. Aps
Har du brug for at hente varekartoteker fra dine leverandører, og indlæse dem i e-conomic, er denne løsning perfekt. Jeg har, hos to af mine kunder installeret Wired ERP, og har stor glæde af det. Med nogle få klik var vi i gang, det er super nemt at overskue.

Det er en kæmpe hjælp, når vi skal uploade store varekartoteker fra vores leverandører. Det er billigt, hurtigt og effektivt.
Majbritt Dybdahl Larsen
MDL Regnskabsservice

Der tages forbehold for fejl og mangler.
Ændringer foretages uden varsel.