Boardblog

Boardblog giver bestyrelser mulighed for selv at udgive indhold, som kan deles med beboerne.

Boardblog er til især til almene boligselskaber med flere lokale afdelingsbestyrelser, men kan også anvendes af foreninger med én bestyrelse. Almindelige bestyrelsesmedlemmer kan selv opdatere indhold nemt og brugervenligt da boardblog er baseret på Umbraco.


Antal bestyrelser Pris
1 3.700, kr.
2-5 4.990, kr.
6-12 7.500, kr.
12-∞ 9.500, kr.

Support og eventuel hjælp til udgivelser tilbydes via klippekort. Der følger et gratis klippekort med 10 klip ved anskaffelse.

Antal klip i klippekort Pris Udløb efter
5 klip 875, kr. 6 måneder
10 klip 1.500, kr. 6 måneder
25 klip 3.200, kr. 9 måneder

Ét klip er maksimalt 15. minutter og email udveksling eller telefonsamtale koster ét klip. Support er primært via email men telefonsamtaler og videomøder kan aftales.

Dalby Data tilbyder ikke drift men peger på Simply.com som en god mulighed, og indledende installation er med i prisen ved brug af Simply.com. Simply.com har megen funktionalitet for få penge og har en GPPR databehandleraftale. Simply koster kr. 19 om måneden det første år (efterfølgende kr. 75 om måneden). Boardblog er en .NET 5 applikation, som anvender MSSQL.

Alle priser er eksklusiv moms. Licens betales årligt bagud (første opkrævning efter ét år). Priseksempler fra Simply.com er aflæst 12/4-22 (Standard Suite).

Prøv Boardblog demo

Der tages forbehold for fejl og mangler.
Ændringer foretages uden varsel.