Wired ERP er en online-løsning til dig, der bruger ERP Tolk i forvejen. Hvis du har en ERP Tolk licens og gerne vil prøve Wired ERP, bør du sende en mail med dine licensoplysninger. Du vil så modtage en pinkode, der gør dig i stand til at oprette en prisplan.

Fordelene ved at bruge Wired ERP

Når du har opsat Wired ERP til dit økonomisystem, kan du jævnligt opdatere dit varekartotek automatisk og på den måde spare tid på manuelt tastearbejde. Du sikrer dig, at priserne altid er ajourførte, så du straks kan købe og sælge varer med de rigtige priser. Hvis du ønsker hjælp fra din revisor eller et IT-Support firma, kan de nemt inviteres til din opsætning og deltage i arbejdet.

Start gratis og fortsæt til lav pris

Løsningen koster 1.495 om året. Der er ingen automatiske opkrævninger, og du bestemmer selv om du vil forny. Hvis du har en licens til ERP Tolk 3, er det første år uden omkostninger (tidsbegrænset tilbud).

Understøttede formater

Følgende skema viser de grossister, Wired ERP understøtter. Brug knappen til at vælge din branche for at reducere listen til de grossister, som er relevant for din virksomhed. Når listen viser formater for en enkelt branche, vises også det filformat, Wired ERP kan læse.

 Vælg branche og se anvendte filformater
Support

Support er tilgængelig via email, men det er altid en god ide at læse sektionerne på denne side.


Log på


Her kan du logge på, hvis du allerede har en prisplan. Hvis du har en ERP Tolk licens og gerne vil prøve Wired ERP, bør du sende en mail med dine licensoplysninger. Du vil så modtage en pinkode, der gør dig i stand til at oprette en prisplan.


Der tages forbehold for fejl og mangler.
Ændringer foretages uden varsel.